Maatwerk en in company bedrijfstrainingen

Bedrijfstrainingen draaien eigenlijk allemaal om één centraal ding, namelijk ontwikkeling. Hierbij kan het gaan om ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit, management en leiderschap, communicatie, klantgerichtheid of bijvoorbeeld teambuilding en samenwerking. Het gaat voortdurend om het ontwikkelen van de meest uiteenlopende zaken, zoals talenten en vaardigheden. Iedere onderneming heeft eigen behoeften op dit punt. Juist daarom bieden wij niet alleen standaard bedrijfstrainingen die voor elke onderneming effectief kunnen zijn, maar wij bieden ook maatwerk bedrijfstrainingen en in company trainingen speciaal voor jouw onderneming.

In company bedrijfstrainingen

Deze bedrijfstrainingen worden op je eigen werkvloer georganiseerd. Zeker wanneer er een hele groep medewerkers of managers deel wil gaan nemen aan de bedrijfstraining is een in company bedrijfstraining een goede optie. De training wordt verzorgd in de eigen vertrouwde werkomgeving, waardoor nieuwe en verder ontwikkelde vaardigheden ook direct in de praktijk kunnen worden gebracht. Al doende leert men. Deze groepstraining in de onderneming kan worden afgestemd op onderwerpen die binnen het bedrijf relevant zijn. Uiteraard kunnen bedrijfstrainingen ook op meerdere locaties in Nederland worden verzorgd en gevolgd.

Van standaard naar maatwerk

Maatwerk is belangrijk, want jouw onderneming ís maatwerk. Geen enkel bedrijf in Nederland is precies hetzelfde. Dat maakt de onderneming natuurlijk op de eerste plaats uniek, maar het zorgt er ook voor dat jouw onderneming andere behoeften heeft op het gebied van training dan andere bedrijven. Hier gaan wij graag mee aan de slag. Wij kunnen met elkaar aan gesprek aan gaan van wat de onderneming, het management of het team medewerkers nodig heeft. Vervolgens bespreken we wat er verwacht wordt van de bedrijfstraining. Zo krijgen wij een helder beeld van wat er aangehaald dient te worden tijdens de bedrijfstraining en kunnen wij de bedrijfstraining volledig op maat maken.

Het behalen van organisatiedoelen

Iedere onderneming heeft organisatiedoelen. Het is belangrijk dat alle partijen meewerken aan het behalen van deze organisatiedoelen. Op de eerste plaats is er de directie, dan zijn er de managers en er zijn de teams, afdelingen of afzonderlijke medewerkers. Dit is in grote lijnen hoe een organisatie in elkaar steekt. Belangrijk om voortdurend te beseffen is dat de ene groep niet zonder de andere kan bij het behalen van de organisatiedoelen. Samenwerking is dan ook belangrijk, zowel in een team als tussen alle medewerkers van een onderneming, ongeacht de functie of het niveau. Zonder goede communicatie lopen bedrijfsprocessen altijd vertraging op.

Communicatieve vaardigheden

In verreweg de meeste bedrijfstrainingen komt communicatie aan bod. Het is dan ook zo dat communicatie een sleutelrol speelt in het behalen van succes. Organisatieontwikkeling is eenvoudigweg niet mogelijk zonder communicatie. Wij werken goed met jou en de medewerkers van je onderneming samen om te zien waar er verbetering nodig is en hoe dit bereikt kan worden. In de meeste gevallen is het nodig om aangeleerd gedrag te vervangen door nieuw gedrag. Communicatielijnen moeten in het bedrijf zelf kort en helder blijven, maar ook een goede communicatie naar de klanten toe is van groot belang. Bij de bedrijfstrainingen wordt hier dan ook goed aandacht aan besteed.

Brede mogelijkheden voor bedrijfstrainingen

Bij ons heb je een brede keuze aan maatwerk en in company bedrijfstrainingen. Onze bedrijfstrainingen worden tot in het detail verzorgd en kunnen volledig op maat worden gemaakt voor jouw onderneming. Wij horen graag van jou wat de behoeften zijn binnen de onderneming, wat jij verwacht van een in company bedrijfstraining en wat je wilt bereiken. Wij kunnen de bedrijfstraining vervolgens volledig op maat snijden. Uiteraard worden alle bedrijfstrainingen verzorgd door professionals met een jarenlange ervaring. Hierdoor ben je er altijd van verzekerd dat de maatwerk en in company bedrijfstraining optimaal effectief is. Je zal zien dat het de deelnemers en het bedrijf zelf zeker goed doet. Verbetering is immers vooruitgang en daar gaat de inzet naar uit.

Meer informatie

Heb je interesse in een maatwerk en in company bedrijfstraining en wil je precies weten wat wij hierin voor jou kunnen betekenen? Wil je eerst meer weten over onze tarieven of wil je advies bij het maken van een keuze uit de beschikbare bedrijfstrainingen? Wij staan altijd voor je klaar met informatie en advies. Je kunt via het online contactformulier vrijblijvend contact met ons opnemen. Je krijgt dan op korte termijn van ons antwoord op je vragen met betrekking tot de maatwerk en in company bedrijfstrainingen.